Wat we doen

Werving en selectie van IT-talent – voor vaste posities of interim opdrachten – is een tijdrovend en delicaat proces dat op een integere manier moet gebeuren.

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van IT-talent. Wij richten ons voornamelijk op 'de bovenkant van de IT-markt', zoals CxO's, (senior) managementposities en topspecialisten op het gebied van portfolio-, programma- en projectmanagement, architectuur en IT-regie.

Door de combinatie van onze ervaring als ex-CIO en onze kennis van de IT-markt zijn wij zeer goed in staat (gebleken) om zowel opdrachtgevers als kandidaten optimaal te bedienen. Talent kan er hierdoor op vertrouwen dat ze niet benaderd worden voor een positie die niet bij hen past, en omgekeerd kunnen opdrachtgevers kwaliteit verwachten in het aanbod van kandidaten.

Wij kiezen bewust voor de bovenkant van de arbeidsmarkt, omdat we hebben ervaren dat hier onze kracht ligt. We zijn gewend om met beslissers en specialisten op dit niveau te werken. En daarbij kunnen we putten uit een zeer uitgebreid netwerk van uitstekend gekwalificeerde kandidaten.

Wij nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen. Je vragen beantwoorden wij met plezier.

Bert van Barneveld Recruiter

Bert van Barneveld

+31 6 27 02 49 00

Mail Bert

Waarom kiezen voor Xtra mile Recruitment?

Er is niet één aspect waarin wij denken dat we ons onderscheiden; het gaat om de combinatie van deze vijf elementen:

  1. Wij werven vanuit context en inhoud. Onze recruiters (ex-CIO’s) komen uit het vak en hebben meer dan 25 jaar ervaring in IT-management. We zijn een goede gesprekspartner voor opdrachtgever én kandidaat.
  2. Wij sluiten bij voorkeur aan op uw condities en voorwaarden, dat schakelt wel zo gemakkelijk.
  3. Non-exclusiviteit en no cure, no pay zijn voor ons geen probleem. U zit dus niet aan ons vast en u betaalt alleen als wij succesvol leveren.
  4. Wij dragen zorg voor een kosteloze werving als een kandidaat voor een vaste positie, via ons geplaatst, binnen 6 maanden uw organisatie verlaat.
  5. Onze kennis van de markt en onze gedegen aanpak levert plaatsingen op binnen gemiddeld 10-12 weken voor vaste posities en 5 werkdagen voor interim-posities; onze slagingskans is meer dan 90% met meerdere benoembare kandidaten per vacature (resultaat over de laatste 3 jaar).

Onze trackrecord van recent uitgevoerde opdrachten spreekt voor zich. We beschikken over meer dan honderd referenties van klanten.

Xtra Mile Recruitment heeft succesvol geworven voor onder andere: