Werving en selectie door ex-CIO’s
Vaste posities en Interim opdrachten
Gerenommeerde opdrachtgevers
Strategisch en tactisch niveau
Persoonlijke aandacht

Executives, Senior-lijnmanagers en Topspecialisten zijn bij ons aan het juiste adres

Wij zijn altijd op zoek naar talent voor executive functies (CxO’s) en posities in het senior-lijnmanagement. Ook zoeken we topspecialisten op het gebied van Portfolio-, Transitie-, Programma- of Projectmanagement, Architectuur en Cybersecurity.

Hierbij richten we ons op hooggekwalificeerde kandidaten die zich voor onbepaalde tijd aan een organisatie willen verbinden en op kandidaten die een positie zoeken in het interim management.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in alle sectoren, waaronder de financiële dienstverlening, detailhandel, bouw, agribusiness, telecom en nutsbedrijven, lokale overheden en de zakelijke dienstverlening.

Het contact met jou is vanaf het eerste moment persoonlijk. Of we uiteindelijk jouw cv aanbieden bij een opdrachtgever bepalen we in gezamenlijk overleg. We hebben elkaar dan al meerdere keren gesproken, waarvan minimaal één keer in levenden lijve.

Uiteraard komen wij, ook als we nog geen passende vacature hebben, graag in contact met je. Dit kan door een open inschrijving te sturen, zodat we over je meest actuele gegevens beschikken.

Zodra ons een zoekopdracht wordt gegund die bij je past, nemen we direct contact met je op. Om de kwaliteit van ons netwerk optimaal te houden, nodigen we (potentiële) kandidaten meerdere keren per jaar uit bij ons op kantoor om kennis en kunde met elkaar te delen onder het genot van een hapje en een drankje. Onze interim-opdrachten vervullen wij gemiddeld binnen 5 werkdagen, soms sneller. Opdrachten voor vaste posities vervullen we over het algemeen binnen 10 weken.

Naar het actuele aanbod vacatures

Wat kandidaten over ons zeggen?

Kom direct met ons in contact

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Wil je meer weten over onze onderscheidende werkwijze en aanpak om samen te bepalen wat we voor je kunnen betekenen? Dan komen we graag met je in contact. Stuur ons een bericht en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

We go the Extra Mile

Kees Slegt

Bert van Barneveld

Neem direct contact op