Ontmoet het team

Bij Xtra Mile Recruitment houden wij het graag persoonlijk. Daarom worden de kandidaten die wij selecteren niet alleen geworven op expertise en uitgebreide ervaring. Hands-on mentaliteit, inlevingsvermogen, eigen persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden vinden wij net zo belangrijk.

Nader kennismaken? Neem contact met ons op of ontmoet hier onze experts:

Team Extra Mile Recruitment

Kees Slegt MBA

Managing Partner

Als Managing Partner ben ik verantwoordelijk voor werving en selectie. Voordat ik me volledig ben gaan richten op dit prachtige beroep, ben ik altijd actief geweest in de IT. Zo ben ik onder andere CIO geweest bij een ING-entiteit en heb ik senior managementfuncties (ook als interimmanager) vervuld bij Atos, Riwal en InterExcellent. Mijn uitdaging is om de juiste verbinding te leggen tussen de organisatie en de kandidaat. Dit doe ik, ingegeven door mijn achtergrond, door volledig vanuit de context en de inhoud te werken, waardoor de kans op het succesvol afronden van een opdracht groot is. Dat geeft echt een enorme kick!

Persoonlijke noot
Mijn grote hobby’s zijn scuba diving, golfen en reizen. Daarnaast ga ik graag naar het voetbalstadion. Verder houd ik van muziek en bezoek ik graag concerten. Ik probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten!

LinkedIn
Team Extra Mile Recruitment

Bert van Barneveld

Associate Recruiter

Als Associate Recruiter richt ik me vooral op het gebied van IT-management en kaderfuncties. Mijn ervaring is breed. Ik heb technische en (internationale) management rollen bij leveranciers gehad, ben ondernemer geweest en voordat ik bij Xtra Mile ben gaan werken, heb ik diverse advies en (interim) CIO-rollen vervuld. Ik heb onder meer gewerkt bij: HP, KPN, PostNL, Gartner, Nationale Nederlanden, Belastingdienst en RTL. Ik heb mijzelf vaak moeten presenteren aan een potentiële opdracht- of werkgever en heb ook veel mensen aangenomen. Ik beschouw mijzelf hiermee als ervaringsdeskundige in het vinden van de match tussen organisaties en kandidaten. Mijn motivatie om dit werk te doen is omdat het over mensen gaat. Het gaat over hun succes en ook over hun geluk. Zowel voor de kandidaten als voor de wervende managers.

Persoonlijke noot:
Alles op het gebied van techniek en engineering, met de onderliggende natuurkunde, vind ik interessant. Maar ook natuur, filosofie, intermenselijke en organisatie dynamiek hebben mijn interesse. Mijn vrouw en ik houden van reizen. Ik ben een actief duiker, fotograaf, wandelaar, fietser en bouw, maak en repareer van alles.

LinkedIn
Team Extra Mile Recruitment

Sylvia Slegt van Stroe

Controller

Ik vervul binnen Xtra Mile Recruitment de rol van Controller. Samen met Willeke run ik de backoffice en verzorg ik alle financiën en rapportages.

Persoonlijke noot
Reizen is mijn grote passie. Daarnaast ben ik dol op mijn gezin, op duiken en om op stap te gaan met mijn vriendinnen.

LinkedIn
Team Extra Mile Recruitment

Willeke Vlastuin

Virtual Assistant

Ik ben als Virtual Assistant verbonden aan Xtra Mile Recruitment en hou me vooral bezig met administratieve en ondersteunende taken. “Getting things done” is mijn werkmotto.

Persoonlijke noot:
Ik ben dol op reizen. Het liefst ga ik op avontuur in Afrika; kamperen in een wildpark midden tussen de wilde dieren. Wielrennen is mijn andere grote passie. Op dit moment woon ik in/werk ik vanuit Frankrijk en heb ik het geluk dat fietsen door het prachtige landschap van de Vaucluse bijna dagelijkse kost is.

LinkedIn