Werving en selectie door ex-CIO’s
No cure, no pay, dus geen financieel risico
Geen exclusiviteit, u zit dus niet aan ons vast
Kosteloze hervatting als een kandidaat uw organisatie verlaat
Succesvol bij gerenommeerde organisaties

Wij richten ons op senior posities voor onbepaalde tijd en op opdrachten in het interim-management

Xtra Mile Recruitment heeft succesvol geworven voor onder andere:

Door ons uitgebreide netwerk met hooggekwalificeerde kandidaten kunnen wij u meerdere geschikte kandidaten voordragen. Aangezien we vanuit context en inhoud werken, kunnen we goed inschatten welke kandidaat het beste bij uw organisatie past.

Vaste posities

Bij vaste posities gaat het om de invulling van vaste betrekkingen op strategisch- en tactisch niveau. Bij 90% van onze opdrachten dragen wij binnen 10-12 weken de uiteindelijke kandidaat voor.

Interim management

Bij interim management gaat het om een zo snel mogelijke invulling van een tijdelijke positie. Bij 90% van onze opdrachten dragen wij binnen 5 werkdagen de uiteindelijke kandidaat voor.

Bert van Barneveld Recruiter

Bert van Barneveld

+31 6 27 02 49 00

Mail Bert

Waarom kiezen voor Xtra mile Recruitment?

Er is niet één aspect waarin wij denken dat we ons onderscheiden; het gaat om de combinatie van deze vijf elementen:

  1. Wij werven vanuit context en inhoud. Onze recruiters (ex-CIO’s) komen uit het vak en hebben meer dan 25 jaar ervaring in IT-management. We zijn daardoor een goede gesprekspartner voor opdrachtgever én kandidaat.
  2. Wij sluiten bij voorkeur aan op uw condities en voorwaarden, dit schakelt wel zo gemakkelijk.
  3. Non-exclusiviteit en no cure, no pay zijn voor ons geen probleem. U zit dus niet aan ons vast en u betaalt alleen als wij succesvol leveren.
  4. Wij dragen zorg voor een kosteloze werving als een kandidaat voor een vaste positie, via ons geplaatst, binnen 6 maanden op eigen initiatief uw organisatie verlaat.
  5. Onze kennis van de markt en onze gedegen aanpak levert plaatsingen op binnen gemiddeld 10-12 weken voor vaste posities en 5 werkdagen voor interim-posities; onze slagingskans is meer dan 90% met meerdere benoembare kandidaten per vacature (resultaat over de laatste 3 jaar).

Wat opdrachtgevers over ons zeggen?