Skip to main content

‘Xtra Mile’ is voor Action op zoek naar een Manager IT Shared Application Sevices. In deze functie geef je leiding aan het Core IT Services team an de meest snel groeiende en succesvolle retailer van Europa. Dit bestaat uit het team Core SAP-Services, het Test Automation team en het API-management team. Je bent ook verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuw Mendix low-code team.
Allen hoekstenen waar de rest van IT en dus ook Action op draait. Die enorme, snelgroeiende en geoliede logistieke machine, die Action is, leunt en steunt op jouw afdeling.

Bij Action werk je voor Europa’s meest populaire budget winkel, met iedere dag weer een verrassende set aan betaalbare producten. Gestart in 1993 in Enkhuizen heeft Action nu meer dan 2000 winkels in 8 landen. In 2022 plant Action iedere dag een nieuwe winkel te openen (360)!

Medewerkers zijn uitermate belangrijk voor Action. Gemotiveerde mensen maken het verschil, dus de investeringen in personeel zijn groot. Action hecht ook veel belang aan haar kernwaarden en wilt die kunnen herkennen in haar personeel. Een van deze kernwaarden is Maatschappelijk verantwoord ondernemen.