Open inschrijving

Wij helpen onze opdrachtgevers met het invullen van vaste posities en interim opdrachten op senior niveau. Dit kunnen zowel sturende als inhoudelijke functies zijn.

De overeenkomst bij de aanvragen die wij krijgen is dat het veelal om complexe functies gaat. Functies die uitdagend zijn en functies waarmee daadwerkelijk het verschil gemaakt kan worden.

Ben jij de kandidaat die in staat is om een dergelijke positie met succes in te vullen? Dan komen we heel graag met je in contact.

Tip: lees de quotes van onze kandidaten. Dan krijg je een eerste indruk over hoe we ervaren worden!

Het kan zijn dat er tussen al die mooie vacatures op dit moment geen passende vacature voor je tussen zit. Maar wat niet is, kan nog komen. Vandaar dat we graag met je in contact willen komen. Dat kan door een open inschrijving via onderstaande informatie aan ons te sturen, zodat we over je meest actuele gegevens beschikken. Zodra er ons een zoekopdracht wordt gegund die bij je past, kunnen we direct contact met je opnemen.

Herken jij jezelf in het profiel van de kandidaten waar we graag mee in contact komen?
Kies je CV als bestand en er worden zoveel mogelijk velden voor je ingevuld. Wel zo fijn! Vul de gegevens verder aan en we nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om te bespreken hoe het vervolgproces eruitziet.
Je mag hierbij rekenen op persoonlijke aandacht in combinatie met zorgvuldigheid en discretie.

Job requirements

De functie-eisen worden op basis van de gesprekken met de opdrachtgever vastgesteld. Naast de ‘hard skills’, wordt hierbij ook rekening gehouden met de competenties, de ‘soft skills’.

Company description

Al onze opdrachten gaan gepaard met een uitgebeide beschrijving van de organisatie, zodat je een goede eerste indruk kunt vormen of de betreffende organisatie bij je past.

Employment Conditions

De arbeidsvoorwaarden worden op basis van de gesprekken met de opdrachtgever vastgesteld.

Application procedure

We verzoeken je de gevraagde gegevens in te voeren, zodat wij een beeld hebben waar we je bij kunnen helpen. Een vaste baan? Een interim opdracht? Of sta je voor beide open?
We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om te bespreken hoe het vervolgproces eruit ziet.
Je mag hierbij rekenenen op persoonlijke aandacht in combinatie met zorgvuldigheid en discretie.
Wil je, voordat je jezelf aanmeldt, toch eerst liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact op met Kees Slegt. Kees is te bereiken op 020 – 655 17777/ 06 – 2292 0151 of via kees@xtramilerecruitment.nl

Apply for this position

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Kees Slegt

Kees Slegt
Managing Partner

+31 622 920 151
Mail direct