Skip to main content

Op woensdag 2 november heeft Kees Slegt, oprichter van Xtra Mile Recruitment, deelgenomen aan het CIO Top event van Network C. En dat voor het eerst als partner! Tijdens dit halfjaarlijks event worden CIO’s en Senior IT Managers verwend met ervaringen van inspirerende sprekers en interessante thema’s. De doelstelling van het CIO Top event is inhoudelijke en persoonlijke verrijking. En dit alles in een geweldige ambiance op The Duke in Nistelrode.

Deze editie stond in het teken van ‘Thriving Tribes’. Wat Kees erg aansprak was de wijze waarop hij uitgedaagd werd op het vinden van de balans tussen gemeenschappelijke doelen van een organisatie en de individuele wensen van de medewerkers.

Kees Slegt: “via onder meer schaakborden en ‘familieopstellingen’ werden we uit onze comfortzone gehaald wat interessante inzichten opleverde.”

Daarnaast was het boeiend om van Merijn Zeeman te horen hoe de transformatie van Jumbo Visma heeft plaatsgevonden naar de succesformatie die het nu is. In zijn presentatie zaten ‘do’s and dont’s’ waar je als leidinggevende zeker iets van kunt opsteken!

Als je als CIO/ Senior IT Manager op een andere manier zaken wil bespreken met je peers, dan is dit event een enorme aanrader. Wij zijn er de volgende keer zeker weer bij. Wellicht zien we je daar?

Kees Network C